Salut signa el Pacte Global de Salut i Benestar amb l'Ajuntament de Montcada i Reixac

query_builder   30 març 2023 16:00

settings_input_antenna Convocatòria

Salut signa el Pacte Global de Salut i Benestar amb l'Ajuntament de Montcada i Reixac

L’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos Ferrer, i el conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, signaran demà el Pacte Global de Salut i Benestar 2023-2031, en el marc del Conveni de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Salut i l’Ajuntament de Montcada i Reixac.

L’acte de signatura del pacte de ciutat serà demà divendres 31 de març a les 13.30 hores al centre d’atenció primària (CAP) Montcada i Reixac (c. Jaume I, núm 1, Montcada i Reixac) i els mitjans de comunicació podran assistir-hi per prendre imatges (*).

En acabar l’acte, es farà una atenció als mitjans de comunicació a l’exterior de la instal·lació.

(*) és obligatori l’ús de mascareta quirúrgica a l’interior del CAP.

13:30|El conseller Balcells signa el Pacte Global de Salut i Benestar amb l'Ajuntament de Montcada i Reixac. CAP Montcada i Reixac ( c. Jaume I, 1)|Montcada i Reixac (Vallès Occidental)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, i l'alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos Ferrer, signaran el Pacte Global de Salut i Benestar 2023-2031, en el marc del conveni de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Salut i l'Ajuntament de Montcada i Reixac.