El conseller de Salut, Manel Balcells, visita el terreny on es construirà el nou CAP Cabrils

query_builder   31 març 2023 16:30

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Salut, Manel Balcells, visita el terreny on es construirà el nou CAP Cabrils

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, visitarà demà dissabte 1 d’abril els terrenys on s’ha de construir el nou Centre d’Atenció Primària (CAP) Cabrils. L’acompanyarà l’alcaldessa de Cabrils, Maite Viñals, el gerent de la Regió Sanitària Metropolitana Nord, Artur Míguez, el gerent de l’ICS Metropolitana Nord, Jordi Arai professionals del centre. També hi assistiran els arquitectes responsables del projecte, que explicaran el disseny del futur CAP.

Els mitjans podran prendre imatges de la visita al solar. Tot seguit, el conseller de Salut i l’alcaldessa atendran els mitjans de comunicació en els mateixos terrenys.

ATENCIÓ ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

ACTE: Visita del conseller Balcells a Cabrils

DIA: Dissabte, 1 d’abril de 2023

HORA DE TROBADA: 13h15

PUNT DE TROBADA: Terrenys on s’ha de construir el nou CAP (Carrer Cal Batalló, 3).

13:15|El conseller Balcells visita el terreny on es construirà el nou CAP Cabrils . C. Cal Batalló, 3|Cambrils (Baix Camp)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, visitarà els terrenys on s'ha de construir el nou Centre d'Atenció Primària (CAP) Cabrils. L'acompanyarà l'alcaldessa de Cabrils, Maite Viñals; el gerent de la Regió Sanitària Metropolitana Nord, Artur Míguez; el gerent de l'ICS Metropolitana Nord, Jordi Ara; i professionals del centre. També hi assistiran els arquitectes responsables del projecte, que explicaran el disseny del futur CAP. Els mitjans podran prendre imatges de la visita al solar. Tot seguit, el conseller de Salut i l'alcaldessa atendran els mitjans de comunicació en els mateixos terrenys.