El president Aragonès presideix dilluns el "Pròleg de Sant Jordi"

query_builder   14 abril 2023 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès presideix dilluns el "Pròleg de Sant Jordi"

  1. Aquest any, el pròleg anirà a càrrec dels escriptors Roser Cabré-Verdiell i Xavier Bosch

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, encapçalarà el “Pròleg de Sant Jordi”, l’acte amb que el Govern dona el tret de sortida a la celebració de la Diada de Sant Jordi. Aquest any, el pròleg anirà a càrrec dels escriptors Roser Cabré-Verdiell i Xavier Bosch, i se celebrarà el proper el proper dilluns, 17 d’abril, a les 18 hores, al Palau de la Generalitat.

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, donarà la benvinguda a l’acte i seguiran els parlaments-pròlegs dels escriptors. El president Aragonès clourà el “Pròleg de Sant Jordi”, que comptarà amb actuacions musicals de Julieta.

Amb aquest acte insitucional, el Govern inicia la celebració de Sant Jordi des de l’any passat. El “Pròleg de Sant Jordi” de 2022 va anar a càrrec de l’escriptor Josep Vallverdú i l’escriptora Nadia Ghulam.


Cobertura mediàtica del Pròleg de Sant Jordi

Per motius d’espai, només els fotògrafs podran accedir a l’acte. TV3 donarà senyal institucional que facilitarà a la resta de televisions a través de Collserola (per qualsevol dubte, cal posar-se en contacte amb producció d’informatius al telèfon 93 499 96 00). També es podrà capturar a la sala de premsa del Palau de la Generalitat.

L’acte es podrà seguir en directe a la web govern.cat i a les xarxes socials del Govern.

Els fotògrafs que desitgin cobrir l’acte cal que disposin de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

Els redactors i les ràdios poden seguir l’acte des de la sala de premsa del Palau de la Generalitat i cal que disposin de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

A través de la plataforma Watchity es podrà recuperar tot l’acte. Hi podreu accedir a través:

Workspace: https://governmitjans.watchity.com


Usuari: comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat


Password: premsa

18:00|Pròleg de Sant Jordi. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, encapçalarà el "Pròleg de Sant Jordi", l'acte amb que el Govern dona el tret de sortida a la celebració de la Diada de Sant Jordi. Aquest any, el pròleg anirà a càrrec dels escriptors Roser Cabré-Verdiell i Xavier Bosch. També hi participarà la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, el conseller de Salut, Manel Balcells, la consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart, el conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, el conseller de Drets Social, Carles Campuzano i la consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà.

El delegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Josep Castells, el delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré, i el secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió, Oriol Duran, també assistiran al Pròleg de Sant Jordi.

Enllaç per a més informació i cobertura mediàtica