Anna Caula participa demà en la presentació de la 4a reVolta, la prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya

query_builder   17 abril 2023 12:50

settings_input_antenna Convocatòria

Anna Caula participa demà en la presentació de la 4a reVolta, la prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya

La secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, participarà demà a les onze del matí, a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, en la presentació de la 4a edició de la reVolta, la prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya.

En l’acte, també hi participarà Mireia Ingla, alcaldessa de Sant Cugat del Vallès; Rubèn Peris, president de la Volta Ciclista a Catalunya Associació Esportiva; Patrícia Ortega, responsable esportiva de la reVolta; Elisabet Escursell, ciclista de l’equip Massi-Tactic; Helena Moragas, ciclista de la selecció catalana, i Joaquim Vilaplana, president de la Federació Catalana de Ciclisme.

La 4a edició de la reVolta es disputarà el proper dissabte 29 d’abril, enguany amb un important salt de qualitat i amb la participació de diversos equips UCI WorldTeam i UCI Continental Teams, incloent-hi els dos equips catalans a l’elit internacional. La prova s’estrenarà dins del calendari internacional UCI, en categoria 1.1, mantenint Sant Cugat del Vallès com a seu.

11:00|Presentació de la 4a edició de la reVolta. Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ( pl. de la Vila, 1)|Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

La secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula, assistirà a la presentació de la 4a edició de la reVolta, la prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya.