La consellera de la Presidència i la consellera d'Igualtat i Feminismes presenten el congrés 'La Igualtat en Joc'

query_builder   21 abril 2023 10:03

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de la Presidència i la consellera d'Igualtat i Feminismes presenten el congrés 'La Igualtat en Joc'

  1. L’acte de presentació tindrà lloc dilluns 24 d’abril, a les 11.30 hores, al Palau de la Generalitat

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, i la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, presidiran dilluns vinent, 24 d’abril, al Palau de la Generalitat, la presentació del congrés ‘La igualtat en Joc’, que tindrà lloc a l’INEFC Barcelona del 26 al 28 d’abril.

A la presentació, que tindrà lloc a les 11.30 hores, hi intervindran la consellera de la Presidència, la consellera d’Igualtat i Feminismes i la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula i Paretas.

El congrés ‘La Igualtat en Joc’, impulsat pel Govern, comptarà amb la presència d’especialistes en gènere i esport de reconegut prestigi català, estatal i internacional, i vol ser una plataforma de transferència de coneixement, interacció i aprenentatge per impulsar l’esport femení a Catalunya.

Nota: Els mitjans que desitgin cobrir la presentació hauran d’acreditar-se prèviament enviant un correu a l’adreça comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat en què constin nom, cognoms, DNI i mitjà per al qual es treballa.

11:30|Les conselleres Vilagrà i Verge presenten el congrés 'La Igualtat en Joc'. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, i la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, presidiran la presentació del congrés 'La igualtat en Joc', que tindrà lloc a l'INEFC Barcelona del 26 al 28 d'abril. També hi assistirà la secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula i Paretas.