Presentació de la campanya 'Oberts al català' en el comerç i l'hostaleria a Igualada

query_builder   18 juny 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació de la campanya 'Oberts al català' en el comerç i l'hostaleria a Igualada

La campanya pretén fomentar la llengua catalana en l'àmbit del comerç, dels serveis i del turisme a Catalunya
L'adjunt al Secretari per a la Immigració del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Josep Gonzàlez-Cambray, participarà demà dijous en la presentació de la campanya 'Oberts al català' que duu a terme la Confederació del Comerç de Catalunya (CCC) i que compta amb el suport de la Secretaria per a la Immigració.
 
Aquesta campanya té com a objectiu fomentar l'ús de la llengua catalana en el sector del comerç i l'hostaleria, dels serveis i del turisme de Catalunya. A l'acte també hi seran presents Jordi Maymamí, alcalde d'Igualada, Elvira Riera, subdirectora general de Política Lingüística, Josep Maria Palau, delegat dels Serveis Territorials a la Catalunya Central del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa, i Carles Rocabert, coordinador de l'Àrea de Comerç de la Diputació de Barcelona. Per part de la Confederació del Comerç de Catalunya hi assistiran el seu president, Pere Llorens, el secretari adjunt, Benet Boix i Jordi Martínez i Seuba, president de la Unió de Botiguers i Comerciants d'Igualada.

11:30|.Biblioteca Central (pl. de Can Font, s/n)|Igualada (Anoia-Penedès)

L'adjunt al Secretari per a la Immigració, Josep Gonzàlez-Cambray, participa en la presentació de la campanya 'Oberts al català' a Igualada.