1. Aquesta instal·lació és la més gran d'Europa per a abastament urbà i dona servei a 4,5 milions d'habitants


El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, farà demà dimecres, a les 12.00 hores, una visita a la dessalinitzadora del Llobregat, per conèixer de primera mà l’activitat d’aquesta instal·lació. La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura; el director de l’Agència Catalana de l’Aigua, Samuel Reyes, i el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, acompanyaran el president.

El cap de l’Executiu farà un recorregut per les instal·lacions d’aquesta dessalinitzadora, que és la més gran d'Europa per a abastament urbà i dona servei a 4,5 milions d'habitants.

En finalitzar, s’atendrà els mitjans de comunicació.


Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l’acte cal que arribin mitja hora abans perquè, per motius de seguretat, s’hauran d’acreditar a l’entrada del recinte. Cal que enviïn un correu abans de les 10h del matí de demà indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca a ehernandez@atl.cat . El DNI és imprescindible per accedir al recinte.

12:00|Visita a la dessalinitzadora del Llobregat. Dessalinitzadora del Llobregat|El Prat de Llobregat (Baix Llobregat)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, farà demà una visita a la dessalinitzadora del Llobregat, per conèixer de primera mà l'activitat d'aquesta instal·lació. La consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura; el director de l'Agència Catalana de l'Aigua, Samuel Reyes, i el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, acompanyaran el president.

En finalitzar, s'atendrà els mitjans de comunicació.

Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l'acte cal que arribin mitja hora abans perquè, per motius de seguretat, s'hauran d'acreditar a l'entrada del recinte. Cal que enviïn un correu abans de les 10h del matí de demà indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca a ehernandez@atl.cat . El DNI és imprescindible per accedir al recinte.

Més informació