La consellera Vilagrà es reuneix aquest dimecres amb els sindicats per tractar les incidències del concurs oposició

query_builder   2 maig 2023 17:49

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Vilagrà es reuneix aquest dimecres amb els sindicats per tractar les incidències del concurs oposició

  1. La reunió tindrà lloc al Palau de la Generalitat a les 18 h

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, es reunirà aquest dimecres, 3 de maig, amb els sindicats per tractar les incidències del concurs oposició celebrat el cap de setmana passat. La reunió tindrà lloc a les 18 h al Palau de la Generalitat.

Acompanyaran la consellera la secretària d’Administració i Funció Pública, Alícia Corral Sola; la directora general de Funció Pública, Anna Molina Cerrato; i el subdirector de Relacions Sindicals i Polítiques Socials, Joan Núñez Abril. Per part dels sindicats hi assistiran representants de CCOO, UGT i IAC-CATAC.

En acabar la reunió, la secretària d’Administració i Funció Pública atendrà els mitjans de comunicació.

NOTA: La reunió serà a porta tancada però es podrà fer un mut a l'inici. Per cobrir aquest acte cal disposar de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

18:00|La consellera Vilagrà es reuneix amb els sindicats per tractar les incidències del concurs oposició . Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, es reunirà amb els sindicats per tractar les incidències del concurs oposició. Acompanyaran la consellera la secretària d'Administració i Funció Pública, Alícia Corral Sola; la directora general de Funció Pública, Anna Molina Cerrato; i el subdirector de Relacions Sindicals i Polítiques Socials, Joan Núñez Abril. Per part dels sindicats hi assistiran representants de CCOO, UGT i IAC-CATAC.