La consellera Vilagrà presenta aquest dijous el partit de bàsquet entre les seleccions femenines de Catalunya i Ucraïna

query_builder   3 maig 2023 12:58

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Vilagrà presenta aquest dijous el partit de bàsquet entre les seleccions femenines de Catalunya i Ucraïna

  1. Se celebrarà dissabte 13 de maig al Pavelló Municipal Girona-Fontajau

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, presidirà demà dijous, dia 4 de maig a partir de les 12.30 hores, al Palau de la Generalitat, la presentació oficial del partit de bàsquet entre les seleccions femenines de Catalunya i Ucraïna. L’acte, que es realitzarà al Pati Gòtic, també comptarà amb la participació de la secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula i Paretas, i del president de la Federació Catalana de Basquetbol, Ferran Aril.

Durant la presentació, es donaran a conèixer els detalls tècnics del partit, el llistat de jugadores convocades i l'estructura del cos tècnic d’aquest retorn de la Selecció Catalana Femenina Absoluta. La competició s’emmarca dins els actes del Centenari del Bàsquet Català (1923-2023) i en una jornada solidària 'Encistellem per la pau'.

NOTA: Per cobrir aquest acte cal disposar de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

12:30|La consellera Vilagrà presenta el partit de bàsquet entre les seleccions femenines de Catalunya i Ucraïna. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, presidirà la presentació oficial del partit de bàsquet entre les seleccions femenines de Catalunya i Ucraïna. L'acte, que es realitzarà al Pati Gòtic, també comptarà amb la participació de la secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula i Paretas, i del president de la Federació Catalana de Basquetbol, Ferran Aril. El director del Consell Català de l'Esport, Aleix Villatoro, assistirà a la presentació.