1. A les 10.30 hores, el Museu i Forn del Vidre de Vimbodí acollirà l’acte, on la directora del Consorci, Agnès Russiñol i Amat, presentarà la guia digital del projecte i el documental dedicat a la ruta que recorre les comarques de Tarragona
  2. Durant l’acte també s’explicarà el Programa del Carnet Artesà i Artesana

La directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d’Empresa i Treball, Agnès Russiñol i Amat, acompanyada del responsable de l’Àrea d’artesania del CCAM, Xavier Villas Balasch, presentarà el pròxim dijous 18 de maig el projecte “Rutes Artesanes de Catalunya” a Vimbodí i Poblet. També hi serà present el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Àngel Xifré Arroyo, la directora dels serveis territorials del Departament a Tarragona, Sofia Moya Pereira, i l’alcalde del municipi, Joan Canela Rios.

Russiñol presentarà la guia digital del projecte de les “Rutes Artesanes de Catalunya”, l’itinerari i el documental dedicat a la ruta que recorre les comarques de Tarragona. A més, informarà sobre el Programa de promoció de Serveis i Avantatges del Carnet Artesà i Artesana.

L’acte de presentació tindrà lloc a les 10.30 hores al Museu i Forn del Vidre de Vimbodí (Carrer Joan Grinyó, 11). Un cop finalitzada, cap a les 11.30 hores, la directora del CCAM atendrà els mitjans de comunicació.

Les “Rutes Artesanes de Catalunya” és una iniciativa de promoció artesanal, cultural i turística que actualment agrupa en 9 rutes els actius i els recursos artesans que Catalunya té distribuïts arreu del territori.



10:30|El Consorci de Comerç, Artesania i Moda presenta el projecte 'Rutes Artesanes de Catalunya' a les comarques de Tarragona. Museu i Forn del Vidre de Vimbodí ( c. Joan Grinyó, 11)|Vimbodí (Conca de Barberà)

La directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d'Empresa i Treball, Agnès Russiñol i Amat, presentarà el projecte Rutes Artesanes de Catalunya a les comarques de Tarragona. El delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré, participarà en l'acte. A les 11.30 s'atendrà els mitjans de comunicació.