Viatge a Brussel·les

(RECORDATORI) La consellera Serret visita l'exposició 'La vida venç la mort. Ucraïna avui' a l'Espai Catalunya Europa de Brussel·les

query_builder   19 maig 2023 16:12

settings_input_antenna Convocatòria

(RECORDATORI) La consellera Serret visita l'exposició 'La vida venç la mort. Ucraïna avui' a l'Espai Catalunya Europa de Brussel·les

  1. A l’acte hi assistiran Vsevolod Chentsov, ambaixador i cap de la Missió d’Ucraïna a la Unió Europea; Olena Korzhykova, vicepresidenta de l’Associació de Programes Educatius Open Europe; i Halyna Artykh, comissària de l’exposició
  2. Serret també intervindrà a la sessió plenària del Comitè de les Regions el dijous 25 de maig que tractarà sobre sequera i escassetat d’aigua

La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, participarà en la presentació de l’exposició ‘La vida venç la mort. Ucraïna avui’, que tindrà lloc el dimecres 24 de maig, a les 18.30 h, a l’Espai Catalunya Europa de la Delegació del Govern davant la UE (Rue de la Loi / Wetstraat, 227, Brussel·les).

A l’acte hi assistiran Vsevolod Chentsov, ambaixador i cap de la Missió d’Ucraïna a la Unió Europea; Olena Korzhykova, vicepresidenta de l’Associació de Programes Educatius Open Europe; Halyna Artykh, comissària de l’exposició; i Ignasi Centelles Santana, delegat del Govern de Catalunya davant la UE.

La mostra ‘La vida venç la mort. Ucraïna avui’, que es podrà visitar fins al 16 de juny a l’Espai Catalunya Europa, és un recull d’obres d’artistes ucraïnesos que, amb el traç dels seus pinzells i en línia amb les últimes tendències en arts visuals, il·lustren tant la tragèdia de la guerra com l’esperança de la lluita per la seva vida i la llibertat d’Ucraïna.

La mostra ha estat organitzada juntament amb l’Associació Catalana de Programes Educatius Open Europe. L’exposició ha estat creada amb el suport de Pictoric Illustrators Club, una comunitat d’il·lustradors, artistes i dissenyadors gràfics ucraïnesos que crea projectes internacionals, amb la participació d’artistes de diversos països, per promoure la il·lustració contemporània d’alta qualitat a Ucraïna i a l’estranger.

Prèviament a l’acte, la consellera Meritxell Serret atendrà els mitjans de comunicació.


Intervenció a la sessió plenària del Comitè de les Regions

La consellera Serret també intervindrà el dijous 25 de maig a les 10 h a la sessió plenària del Comitè de les Regions, concretament al debat “Water scarcity and droughts”, que es podrà seguir en línia aquí.

Per cobrir la presentació de l’exposició a l’Espai Catalunya Europa cal acreditar-se a l’adreça electrònica comms.eu@gencat.cat.