La secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula i Paretas, i el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Gerard Esteva i Viladecans, presentaran el proper dilluns 29 de maig la 3a Setmana Catalana de l’Esport, que se celebrarà del 8 juny al 9 de juliol en diverses localitats barcelonines. La presentació tindrà lloc a la seu de la UFEC a les onze del matí.

La 3a Setmana Catalana de l’Esport, esdeveniment organitzat per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (Esportcat) i la UFEC, s’iniciarà el 8 de juny amb el partit Catalunya-Mali de futbol masculí i s’estendrà fins al 9 de juliol.

La d’enguany serà l’edició més internacional, amb més de 4.000 esportistes de 45 països dels cinc continents, que prendran part en la gran festa de les seleccions catalanes. Durant un mes, es disputaran competicions de futbol, voleibol, hoquei sobre patins, beisbol, ciclisme, motociclisme o boxa, entre d’altres.

* Us agrairem que confirmeu l’assistència a premsa@ufec.cat .

11:00| Presentació de la 3a edició de la Setmana Catalana de l'Esport. Unió de Federacions Esportives de Catalunya ( rbla. de Catalunya, 81)|Barcelona (Barcelonès)

La secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula, presentarà la 3a edició de la Setmana Catalana de l'Esport, que organitzen conjuntament la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.