Demà dimarts, 30 de maig (10.30 hores), al gimnàs de l'escola Àngel Guimerà (carrer de l'Arquitecte Florensa, 24)

Uns 103 alumnes de Tàrrega aprendran a través del teatre com celebrar una revetlla segura

query_builder   29 maig 2023 09:58

settings_input_antenna Convocatòria

Uns 103 alumnes de Tàrrega aprendran a través del teatre com celebrar una revetlla segura

Demà dimarts30 de maig, es representarà davant d’uns 103 alumnes de l’escola Àngel Guimerà de Tàrrega l’obra de teatre ‘A foc lent’, una activitat que s’emmarca en la campanya de sensibilització ‘Revetlles amb Precaució’ que organitza cada any la Direcció General de Protecció Civil del Departament d’Interior.

La campanya vol apropar de forma amena i didàctica els consells de seguretat per a infants i joves a través d’una obra de teatre on s’expliquen les anècdotes de tres joves durant la nit de Sant Joan.

L’obra de teatre, interpretada per la companyia ‘Milnotes’, es representarà dimarts davant un centenar d’alumnes de 5è i 6è de l’escola CEIP Àngel Guimerà de Tàrrega al gimnàs de la mateixa escola.

Després de la representació de l’obra, un membre de Creu Roja de Tàrrega ensenyarà els consells en cas de cremades o altres lesions. D’altra banda, la colla de Diables de Tàrrega donarà consells als infants sobre com llençar petards de forma segura, quin tipus de petards hi ha al mercat i a quines edats van adreçats.

El responsable de Protecció Civil a Lleida, Xavier Duran, farà declaracions als mitjans un cop acabi la sessió.