La directora del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), Sarai Sarroca, la directora de Protecció Civil, Marta Cassany i la secretària de l'Agència de Salut Pública, Carmen Cabezas presenten els nous Avisos de Situació Meteorològica de Perill (SMP) per calor, fred i calor nocturna, a la seu del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

L’SMC i el departament de Salut van elaborar un estudi amb l’objectiu de millorar els llindars d’avís de SMP per calor. Aquest estudi es va basar en trobar una relació entre la temperatura màxima i la mortalitat per tal d’objectivar al màxim els llindars d’avís.

La presentació tindrà lloc a la seu del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Els periodistes interessats a assistir-hi hauran d'enviar una confirmació a la bústia: premsa.meteocat@gencat.cat


10:00|El Servei Meteorològic de Catalunya, Protecció Civil i l'Agència de Salut Pública presenten els nous Avisos de Calor, Fred i Calor Nocturna. Gran Via de les Corts Catalanes, 612|Barcelona (Barcelonès)

La directora del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), Sarai Sarroca, i la directora de Protecció Civil, Marta Cassany i la secretària de l'Agència de Salut Pública, Carmen Cabezas, presentaran els nous Avisos de Situació Meteorològica de Perill (SMP) per calor, fred i calor nocturna, a la seu del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.