El Centre d'Informació del Parc Natural de Collserola acull l'exposició "Agents Rurals: guardians del medi natural"

query_builder   6 juny 2023 13:49

settings_input_antenna Convocatòria

El Centre d'Informació del Parc Natural de Collserola acull l'exposició "Agents Rurals: guardians del medi natural"

  1. La mostra, que acosta la feina d’aquest Cos a la ciutadania, es podrà visitar del 8 de juny al 17 de setembre
  2. Complementen l’exposició diverses peces audiovisuals i xerrades d’educació ambiental


El Director General dels Agents Rurals, Marc Costa, i Jaume Bosch, cap de l’Àrea Regional de Barcelona del Cos d’Agents Rurals, inauguraran demà l’exhibició de l’exposició “Agents Rurals: guardians del medi natural” al Centre d’Informació del Parc Natural de Collserola, a Vallvidrera (Barcelona).

També participarà en l’acte Xavier Paz, vicepresident executiu d’aquest Parc.

L’acte finalitzarà amb un recorregut per l’exposició comentat pel comissari de la mostra i cap de l'Àrea Bàsica de la Conca Barberà del Cos d’Agents Rurals, Andreu Momblán.

La mostra, que té com a objectiu incrementar el coneixement sobre la feina que fan els Agents Rurals, es podrà veure en aquest espai fins el proper dia 17 de setembre.

La seva exhibició es complementa amb peces audiovisuals de divulgació i la programació de xerrades d’educació ambiental i visites guiades.

12:00|El Centre d'Informació del Parc Natural de Collserola acull l'exposició 'Agents Rurals: guardians del medi natural'. Centre d'Informació del Parc Natural de Collserola ( ctra. Vallvidrera a Sant Cugat km 4,7 )|Barcelona (Barcelonès)

El director general dels Agents Rurals, Marc Costa, i Jaume Bosch, cap de l'Àrea Regional de Barcelona del Cos d'Agents Rurals, inauguraran l'exhibició de l'exposició Agents Rurals: guardians del medi natural al Centre d'Informació del Parc Natural de Collserola, a Vallvidrera (Barcelona). També participarà en l'acte Xavier Paz, vicepresident executiu d'aquest Parc.