Aquesta mesura s’emmarca en el Pla estratègic de prevenció de danys i control sanitari d’espècies cinegètiques 2025 i es treballa en el marc de la comissió de seguiment pels danys de cabirol als camps de la DOP fesols de Santa Pau

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural inicia un assaig amb un producte natural que s’aplica als conreus de fesols DOP Santa Pau per protegir-los dels possibles danys dels cabirols. Demà divendres, 9 de juny, a les 10.30 h, personal tècnic del Departament aplicarà un producte fitosanitari d’origen natural en una finca situada a Santa Pau (Garrotxa).

La directora dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Elisabet Sánchez, atendrà els mitjans de comunicació per explicar aquest assaig, que és una de les mesures de protecció de conreus que s’emmarca en el Pla estratègic de prevenció de danys i control sanitari d’espècies cinegètiques 2025