Presentació del 15è 'Baròmetre del sector tecnològic de Catalunya'

query_builder   13 juny 2023 09:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació del 15è 'Baròmetre del sector tecnològic de Catalunya'

  1. La roda de premsa tindrà lloc a la cafeteria Laie demà dimecres, 14 de juny, a les 10 h, i comptarà amb la participació de la secretària de Polítiques Digitals, Gina Tost i Faus


La secretària de Polítiques Digitals, Gina Tost i Faus, participarà demà, 14 de juny, a les 10 h, en la presentació en roda de premsa dels resultats de la 15a edició del ‘Baròmetre del sector tecnològic de Catalunya’. La roda de premsa tindrà lloc a la cafeteria Laie, a Barcelona, i comptarà també amb les intervencions de Michael Donaldson, comissionat en funcions d'Innovació Digital, Administració Electrònica i Bon Govern de l’Ajuntament de Barcelona, i Joan Ramon Barrera, president del Cercle Tecnològic, entitat que ha elaborat l’informe.

L’informe de referència del sector arriba a la seva 15a edició amb dades positives sobre el creixement de l’ecosistema tecnològic català i posa èmfasi en l’impacte de noves tendències tecnològiques com la intel·ligència artificial i el núvol. La informació s’ha extret i analitzat de les respostes de les gairebé 1.270 empreses participants, repartides entre 511 empreses d’oferta i 757 empreses de demanda del sector tecnològic.

10:00|Presentació del Baròmetre del sector tecnològic de Catalunya 2023. Cafeteria Laie (C. Pau Claris, 85)|Barcelona (Barcelonès)

La secretària de Polítiques Digitals, Gina Tost i Faus, participarà en la presentació en roda de premsa dels resultats de la 15a edició del 'Baròmetre del sector tecnològic de Catalunya', l'informe de referència del sector TIC elaborat pel Cercle Tecnològic amb suport de la Generalitat.