1. El conseller Torrent acompanyarà el president en l’acte, que es farà a les 18:00 hores al Palau de la Música de Barcelona
  2. Les quatre empreses candidates són: Alier S.A. en la categoria de Medi Ambient; Fruits de Ponent S.C.C. LTDA en la categoria Social; Família Torres S.A. en Talent i KMO Energy S.L. en Governança

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, lliurarà dilluns vinent, 26 de juny, el guardó a l’empresa guanyadora del Reconeixement del Dia de l’Empresa – Empreses del Futur Present 2023. L’acte tindrà lloc a les 18:00 hores al Palau de la Música.

Aquesta iniciativa s’emmarca en la celebració del Dia Nacional de l’Empresa el dia 27 de juny, amb l’objectiu de reivindicar la tasca de les empreses que aporten valor compartit (econòmic, social i mediambiental) vinculat a aspectes com la gestió del talent, el consum responsable o l’aprovisionament local, entre altres.

Les quatre empreses candidates són: Alier S.A. en la categoria de Medi Ambient; Fruits de Ponent S.C.C. LTDA en la categoria Social; Família Torres S.A. en Talent, i KMO Energy S.L. en Governança. L’empresa guanyadora es tria a través d’un procés participatiu obert a tota la ciutadania.

Nota: Els mitjans interessats a cobrir l’acte presencialment s’hauran d’acreditar prèviament, enviant un correu electrònic a premsa.emc@gencat.cat indicant nom i cognoms, DNI i mitjà de comunicació.

18:00|Lliurament del premi del Dia de l'Empresa . Palau de la Música (c. Palau de la Música, 4-6)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, lliurarà el guardó a l'empresa guanyadora del Reconeixement del Dia de l'Empresa - Empreses del Futur Present 2023. El conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort i Subiranas, assistirà a l'acte.

Les quatre empreses candidates són: Alier S.A. en la categoria de Medi Ambient; Fruits de Ponent S.C.C. LTDA en la categoria Social; Família Torres S.A. en Talent; i KMO Energy S.L. en Governança. L'empresa guanyadora es tria a través d'un procés participatiu obert a tota la ciutadania.

Nota: Els mitjans interessats a cobrir l'acte presencialment s'hauran d'acreditar prèviament, enviant un correu electrònic a premsa.emc@gencat.cat