Salut fa un brífing sobre les novetats de l'eina SIVIC

query_builder   30 juny 2023 10:57

settings_input_antenna Convocatòria

Salut fa un brífing sobre les novetats de l'eina SIVIC

El pròxim dilluns 3 de juliol, el Departament de Salut farà un brífing per a periodistes per explicar la incorporació de nous indicadors al web del Sistema d’Informació per a la Vigilància d’Infeccions a Catalunya (SIVIC).

Serà a les 10.00 hores en una trobada divulgativa que encapçalaran la secretària de Salut Pública de Catalunya, Carmen Cabezas Peña, i el subdirector general de Vigilància i Resposta a Emergències de Salut Pública, Jacobo Mendioroz Peña; i que comptarà amb les intervencions dels dos especialistes de la unitat desenvolupadora del SIVIC: el responsable del Sistema d’Informació dels Serveis d’Atenció Primària (SISAP), Manuel Medina Peralta; i el metge especialista de dades del SISAP, Ermengol Coma Redon.

Els periodistes que vulguin acreditar-se per assistir presencialment a aquest brífing que es conceptualitzarà com a OFF (i que tindrà lloc a la Sala d’actes del Departament de Salut, Trav. de les Corts, 131-159, pavelló Ave Maria, Barcelona), hauran de fer-ho enviant un correu electrònic com a màxim avui divendres 30/06 a les 18.00 hores a premsa.salut@gencat.cat indicant nom i cognoms, DNI i mitjà de comunicació.


Els mitjans que vulguin seguir el briefing-OFF telemàticament ho podran fer a través de Zoom:

https://gencat.zoom.us/j/93179711964?pwd=R1lOKzJMTTdxN3lSelBBVmdhSjcrZz09

ID de la reunió: 931 7971 1964

Codi d’accés: 346254

10:00|Brífing sobre les novetats de l'eina SIVIC. Departament de Salut, sala d'actes, Travessera de les Corts, 131-159 (Pavelló Ave Maria) |Barcelona (Barcelonès)

La secretària de Salut Pública de Catalunya, Carmen Cabezas Peña, i el subdirector general de Vigilància i Resposta a Emergències de Salut Pública, Jacobo Mendioroz Peña, faran un brífing per a periodistes per explicar la incorporació de nous indicadors al web del Sistema d'Informació per a la Vigilància d'Infeccions a Catalunya (SIVIC). L'acte comptarà amb les intervencions dels dos especialistes de la unitat desenvolupadora del SIVIC: el responsable del Sistema d'Informació dels Serveis d'Atenció Primària (SISAP), Manuel Medina Peralta; i el metge especialista de dades del SISAP, Ermengol Coma Redon.