Darrer feminicidi a Catalunya

Verge participa aquesta tarda en el minut de silenci convocat a Salou

query_builder   3 juliol 2023 13:00

settings_input_antenna Convocatòria

Verge participa aquesta tarda en el minut de silenci convocat a Salou

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, i l'alcalde de Salou, Pere Granados, presidiran el minut de silenci de condemna del darrer feminicidi que s'ha produït a Catalunya. També hi participarà la directora general per a l'Erradicació de les Violències Masclistes, Laia Rosich Solé, i els regidors i regidores del consistori. La concentració tindrà lloc aquesta tarda, a les 19 h davant de l'Ajuntament Salou (passeig 30 d'octubre, 4). En finalitzar la concentració, la consellera Verge atendrà els mitjans de comunicació.

19:00|Verge participa aquesta tarda en el minut de silenci convocat a Salou. Ajuntament Salou (pg. 30 d'octubre, 4)|Salou (Tarragonès)

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, i l'alcalde de Salou, Pere Granados, presidiran el minut de silenci de condemna del darrer feminicidi que s'ha produït a Catalunya. També hi participarà la directora general per a l'Erradicació de les Violències Masclistes, Laia Rosich Solé i els regidors i regidores del consistori. En finalitzar la concentració, la consellera Verge atendrà els mitjans de comunicació.