La consellera Mas Guix i la portaveu Plaja informen aquest dimarts dels acords del Govern en roda de premsa

query_builder   3 juliol 2023 16:06

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Mas Guix i la portaveu Plaja informen aquest dimarts dels acords del Govern en roda de premsa

La consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix, i la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, informaran demà dimarts, 4 de juliol, a les 12.30h en roda de premsa dels acords que ha adoptat el Consell Executiu celebrat al matí. Les compareixences es podran seguir en directe des de la web i les xarxes socials de Govern.

NOTA: Per cobrir aquesta roda de premsa cal disposar de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.


12:30|La consellera Mas Guix i la portaveu Plaja informen els acords del Govern. Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

La consellera d'Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix, i la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, informaran en roda de premsa dels acords que ha adoptat el Consell Executiu celebrat al matí. Les compareixences es podran seguir en directe des de la web i les xarxes socials de Govern.