La directora de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, Mireia Boya e Busquet, exposarà el proper dimecres, 5 de juliol, a les 19:30 hores, a Sort (Pallars Sobirà) als alcaldes i alcaldesses de la zona d’influència del Parc Natural de l’Alt Pirineu i del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici l’estat actual del projecte de protecció envers la contaminació lumínica dels dos parcs. Boya també presentarà el pla de reducció de l’impacte ambiental de l’enllumenat exterior en zones d’especial protecció envers la contaminació lumínica (2023-2028).

En acabat, cap a les 22:15 hores, es farà una activitat d’observació astronòmica al Port del Cantó amb guies intèrprets acreditats del Parc, i es visitarà la ubicació del futur mirador astronòmic.



19:30|Presentació de l'estat dels projectes de protecció envers la protecció lumínica a l'Alt Pirineu i Aigüestortes . Consell Comarcal del Pallars Sobirà. Camí de la Cabanera, 2|Sort (Pallars Sobirà)

La directora de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, Mireia Boya e Busquet, exposarà als alcaldes i alcaldesses de la zona d'influència del Parc Natural de l'Alt Pirineu i del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici l'estat actual del projecte de protecció envers la contaminació lumínica dels dos parcs.