La consellera Capella presenta les actuacions de millora de la connectivitat a l'AP2 i l'AP7 i els nous intercanviadors ferroviaris del Vallès

query_builder   11 juliol 2023 13:54

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Capella presenta les actuacions de millora de la connectivitat a l'AP2 i l'AP7 i els nous intercanviadors ferroviaris del Vallès

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, presentarà demà dimecres, a les 11.30 h, les actuacions de millora de la connectivitat que desenvoluparà el Govern a les autopistes AP7 i l’AP2. El punt de trobada serà a la bifurcació entre el carrer Pintor Sorolla i carrer de Cerdanyola, de Barberà del Vallès.

A continuació, es desplaçarà a l’estació de Volpelleres de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a Sant Cugat del Vallès on, a les 12.30 h, presentarà els dos nous intercanviadors ferroviaris que la Generalitat construirà per connectar el Metro del Vallès d’FGC i la línia R8 de Rodalies.

Totes dues actuacions formen part del protocol signat divendres que permetrà que Catalunya rebi 914 milions d’euros associats a les encomanes de gestió per executar diverses obres al territori.

La consellera Capella presenta les actuacions de millora de la connectivitat a l'AP2 i l'AP7 i els nous intercanviadors ferroviaris al Vallès

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, presentarà les actuacions de millora de la connectivitat que desenvoluparà el Govern a les autopistes AP7 i l'AP2 així com els dos nous intercanviadors ferroviaris que executarà al Vallès Occidental.

  • 11:30|Presentació de les actuacions de millora de la connectivitat AP7- AP2. Bifurcació entre c. Pintor Sorolla i c. de Cerdanyola|Barberà del Vallès (Vallès Occidental)

    La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, presentarà les actuacions de millora de la connectivitat que desenvoluparà el Govern a les autopistes AP7 i AP2.

  • 12:30|Presentació dels nous intercanviadors ferroviaris del Vallès. Estació de Volpelleres d'FGC|Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

    La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, presentarà els dos nous intercanviadors ferroviaris que la Generalitat construirà per connectar el Metro del Vallès d'FGC i la línia R8 de Rodalies.