El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, acompanyat del delegat del delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Àngel Xifré i Arroyo, presentarà en roda de premsa, dijous 13 de juliol a les 17 hores, un simulacre operatiu del Plaseqta al polígon químic nord de Tarragona previst per a finals d’any.

A la roda de premsa també hi assistiran les directores de Protecció Civil, Marta Cassany i Virgili, i del CAT 112, Irene Fornós i Curto, entre altres autoritats i comandaments.

Els mitjans interessats a cobrir la roda de premsa han d’adreçar un correu electrònic per acreditar-se a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el seu nom, cognoms, DNI, mitjà al qual pertanyen i dades del vehicle abans de les 19:00h de demà dimecres



17:00|El conseller Elena presenta en roda de premsa un simulacre operatiu del Plaseqta al polígon químic nord de Tarragona. Centre 112 de Reus ( c. dels Pagesos, 2) |Reus (Baix Camp)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, acompanyat del delegat del delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Àngel Xifré i Arroyo, presentarà en roda de premsa un simulacre operatiu del Plaseqta al polígon químic nord de Tarragona previst per a finals d'any.