Dimecres, 30 d'agost, a les 13.30 hores a la Comissaria dels Mossos d'Esquadra de Terrassa (Ctra. de Matadepera, 272, 08226, Terrassa).

El conseller Elena presenta les xifres de nous agents que s'han incorporat al cos de Mossos d'Esquadra a la Regió Policial Metropolitana Nord

query_builder   28 agost 2023 16:01

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Elena presenta les xifres de nous agents que s'han incorporat al cos de Mossos d'Esquadra a la Regió Policial Metropolitana Nord

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, acompanyat del director general de la policia, Pere Ferrer, presentarà les xifres de nous agents que s’han incorporat al cos de Mossos d’Esquadra els darrers dies en període de pràctiques a la Regió Policial Metropolitana Nord. 

Després d’un any de formació, els mossos i mosses de la 30a promoció han iniciat el seu període de pràctiques que els portarà a patrullar per tot el territori i suposarà l’inici de la seva carrera professional i de servei públic.

El conseller Elena atendrà els mitjans de comunicació des de l’exterior de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Terrassa. Els mitjans que ho vulguin també podran gravar imatges dels nous agents. 

Els mitjans interessats a cobrir la roda de premsa han d’adreçar un correu electrònic per acreditar-se a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el seu nom, cognoms, DNI i mitjà al qual pertanyen abans de les 19:00h de demà dimarts.

13:30|El conseller Elena presenta les xifres de nous agents que s'han incorporat al cos de Mossos d'Esquadra a la Regió Policial Metropolitana Nord . Ctra. de Matadepera, 272|Terrassa (Vallès Occidental)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, acompanyat del director general de la policia, Pere Ferrer, presentarà les xifres de nous agents que s'han incorporat al cos de Mossos d'Esquadra els darrers dies en període de pràctiques a la Regió Policial Metropolitana Nord.