La consellera Ester Capella i Farré presenta millores a la xarxa d'autobusos interurbans de la Generalitat

query_builder   1 setembre 2023 13:51

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Ester Capella i Farré presenta millores a la xarxa d'autobusos interurbans de la Generalitat

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, donarà a conèixer, aquest dilluns 4 de setembre a les 11 del matí, novetats i millores en diverses línies de la xarxa d’autobusos interurbans de la Generalitat.

Les declaracions seran a la Universitat Autònoma de Barcelona, a la parada de bus de l’Hotel Exe Campus UAB. Hi assistirà el rector Magnífic, Javier Lafuente i Sancho; el secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas i Alcantarilla; i el director general de Transports i Mobilitat, Oriol Martori i Gallissà.11:00|La consellera Capella presenta millores a la xarxa d'autobusos interurbans de la Generalitat . Parada de bus de l'Hotel Exe Campus Universitat Autònoma de Barcelona ( av. de Can Domènech s/n)|Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental)

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, donarà a conèixer les novetats i millores en diverses línies de la xarxa d'autobusos interurbans de la Generalitat. Les declaracions seran a la Universitat Autònoma de Barcelona, a la parada de bus de l'Hotel Exe Campus UAB. Hi assistirà el rector de la UAB, Javier Lafuente i Sancho; el secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas i Alcantarilla; i el director general de Transports i Mobilitat, Oriol Martori i Gallissà.