1. Els dos consellers faran una atenció als mitjans cap a les 11.45 h, al Parc de Bombers d’Amposta

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, i el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena Garcia, es desplacen aquest matí a l’Ebre per reunir-se amb alcaldes de la zona afectada per les pluges torrencials i amb comandaments dels serveis d’emergències i seguretat del país.

Els dos consellers arribaran a les 11h al Parc de Bombers d’Amposta (C/ Po, 8). Cap a les 11:45h, aproximadament, faran una atenció als mitjans de comunicació des del mateix parc.

Després de l’atenció als mitjans, els dos consellers visitaran la zona afectada.

11:00|Els consellers Vilagrà i Elena es desplacen a l'Ebre arran de les pluges torrencials. Parc de Bombers d'Amposta (c. Po, 8)|Amposta (Montsià)

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, i el conseller d'Interior, Ignasi Elena Garcia, es desplacen aquest matí a l'Ebre per reunir-se amb alcaldes de la zona afectada per les pluges torrencials i amb comandaments dels serveis d'emergències i seguretat del país.

Els dos consellers arribaran a les 11h al Parc de Bombers d'Amposta (C/ Po, 8). Cap a les 11:45h, aproximadament, faran una atenció als mitjans de comunicació des del mateix parc.

Després de l'atenció als mitjans, els dos consellers visitaran la zona afectada.