Balcells inaugura el nou edifici assistencial de l'Hospital Sagrat Cor de Germanes Hospitalàries a Martorell

query_builder   5 setembre 2023 11:00

settings_input_antenna Convocatòria

Balcells inaugura el nou edifici assistencial de l'Hospital Sagrat Cor de Germanes Hospitalàries a Martorell

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, inaugurarà dimecres, 6 de setembre, el nou edifici assistencial que s’ha construït al recinte de l’Hospital Sagrat Cor de Germanes Hospitalàries a Martorell. Les noves instal·lacions, que han permès ampliar la capacitat del centre, compten amb 8.000 m2 i acullen diferents serveis d’atenció intermèdia i de salut mental. L’acte començarà amb una visita a les instal·lacions, seguit d’una explicació de l’edifici, els parlaments i la descoberta d’un placa commemorativa.

Els mitjans podran prendre imatges durant la visita.


CONVOCATÒRIA DE PREMSA

ACTE: inauguració del nou edifici de l’Hospital Sagrat Cor de Martorell

DIA: dimecres, 6 de setembre de 2023

HORA: 12.25h

LLOC: Hospital Sagrat Cor de Martorell (Avinguda Comte Llobregat, 117. Martorell).

12:25|El conseller Balcells inaugura el nou edifici assistencial de l'Hospital Sagrat Cor de Germanes Hospitalàries a Martorell. Hospital Sagrat Cor de Martorell ( av. Comte Llobregat, 117)|Martorell (Baix Llobregat)

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, inaugurarà el nou edifici assistencial que s'ha construït al recinte de l'Hospital Sagrat Cor de Germanes Hospitalàries a Martorell. Les noves instal·lacions compten amb 8.000 m2 i acullen diferents serveis d'atenció intermèdia i de salut mental.