El president Aragonès presenta demà una inversió rècord en matèria de formació professional

query_builder   6 setembre 2023 14:38

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès presenta demà una inversió rècord en matèria de formació professional

  1. El cap de l’Executiu, acompanyat del conseller Torrent, detallarà la nova edició del programa de Formació Ocupacional en Àrees Prioritàries (FOAP) del SOC

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, presentarà demà, dijous 7 de setembre, el programa de formació professional en àrees prioritàries (FOAP) que enguany destinarà una inversió rècord en matèria de formació.

La presentació tindrà lloc a les 12 hores al centre Eurecat de Cerdanyola, ubicat al Parc Tecnològic del Vallès. També hi assistiran el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió; el secretari de Treball, Enric Vinaixa i Bonet; i el director del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), Juan José Torres i López.

Abans de la presentació del programa, el president i la resta d’autoritats faran una visita a les instal·lacions i conversaran amb alguns dels alumnes.

El programa FOAP, impulsat pel Departament d’Empresa i Treball a través del SOC, ofereix a les persones treballadores, preferentment aturades, formació personalitzada per millorar les seves capacitats laborals, tot adequant-les a les demandes del teixit empresarial de cada comarca.

12:00|Presentació del programa de formació professional en àrees prioritàries. Eurecat (Parc Tecnològic del Vallès. Avinguda Universitat Autònoma 23)|Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, acompanyat del conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, presentarà el programa de formació professional en àrees prioritàries (FOAP) que enguany destinarà una inversió rècord en matèria de formació. Abans de la presentació, el president i la resta d'autoritats faran una visita a les instal·lacions i conversaran amb alguns dels alumnes.