El conseller Torrent presenta la convocatòria d'ajuts per a autònoms 'TU+1' d'aquest any

query_builder   12 setembre 2023 10:32

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Torrent presenta la convocatòria d'ajuts per a autònoms 'TU+1' d'aquest any

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, visitarà demà una llibreria de Barcelona que s’ha beneficiat de la subvenció per contractar una persona treballadora

Dimarts, 12 de setembre de 2023.— Demà dimecres, 13 de setembre, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, presentarà la convocatòria d’ajuts “TU+1” d’enguany. Aquest programa subvenciona la contractació indefinida d’una persona treballadora desocupada per part de les persones treballadores autònomes sense cap assalariat al seu càrrec.

Torrent explicarà el programa durant una visita a la llibreria Restory de Barcelona (Comte Borrell, 133), la propietària de la qual es va beneficiar l’any passat de l’ajut per contractar una treballadora. La visita tindrà lloc a les 11 hores i en acabar el conseller farà declaracions .

L’acompanyaran el secretari de Treball, Enric Vinaixa Bonet, i el director general de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral, Òscar Riu Garcia.

11:00|El conseller Torrent presenta la convocatòria d'ajuts per a autònoms 'TU+1' d'aquest any. C. Comte Borrell, 133|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, presentarà la convocatòria d'ajuts "TU+1" d'enguany. Aquest programa subvenciona la contractació indefinida d'una persona treballadora desocupada per part de les persones treballadores autònomes sense cap assalariat al seu càrrec. Torrent explicarà el programa durant una visita a la llibreria Restory de Barcelona (Comte Borrell, 133), la propietària de la qual es va beneficiar l'any passat de l'ajut per contractar una treballadora. La visita tindrà lloc a les 11 hores i en acabar el conseller farà declaracions. L'acompanyaran el secretari de Treball, Enric Vinaixa Bonet, i el director general de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral, Òscar Riu Garcia.