Inauguració del Centre d'Oncologia Radioteràpica de la C17

query_builder   12 setembre 2023 13:44

settings_input_antenna Convocatòria

Inauguració del Centre d'Oncologia Radioteràpica de la C17

  1. El conseller de Salut, Manel Balcells, hi assistirà aquest dimecres a les 12.00 hores.

El conseller de Salut, Manel Balcells, inaugurarà demà dimecres a les 12.00 hores l’edifici satèl·lit de l’hospital Clínic Barcelona situat al complex hospitalari de Granollers (carrer Bartomeu Brufalt, 32-36. Planta 0) per donar atenció d’oncologia radioteràpica als pacients dels hospitals de la C17 (Hospitals de Vic, Granollers, Sant Celoni i Mollet).

El nou edifici disposa d’una superfície de 1.500 metres quadrats dedicats a atendre les necessitats de tractament amb radioteràpia dels pacients oncològics que ho requereixin, i evitarà desplaçaments als grans hospitals de Barcelona.

L’acte comptarà amb les intervencions del conseller Manel Balcells, l’alcaldessa de Granollers i presidenta del patronat de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers, Alba Barnusell, i el director general del Clínic Barcelona, Josep M. Campistol.

Els mitjans de comunicació podran seguir els parlaments institucionals i prendre imatges de la visita posterior al nou centre.

12:00|El conseller Balcells inaugura el Centre d'Oncologia Radioteràpica de la C17. Complex hospitalari Granollers ( c. Bartomeu Brufalt, 32-36. Planta 0)|Granollers (Vallès Oriental)

El conseller de Salut, Manel Balcells, inaugurarà l'edifici satèl·lit de l'hospital Clínic Barcelona situat al complex hospitalari de Granollers per donar atenció d'oncologia radioteràpica als pacients dels hospitals de la C17 (Hospitals de Vic, Granollers, Sant Celoni i Mollet).