Dijous, 14 de setembre, a les 11.30 hores

Prova d'enviament d'alertes de Protecció Civil a mòbils de l'àrea de Barcelona

query_builder   12 setembre 2023 16:07

settings_input_antenna Convocatòria

Prova d'enviament d'alertes de Protecció Civil a mòbils de l'àrea de Barcelona

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, farà dijous al matí seguiment des del Departament d’Interior de la prova d’enviament d’alertes de Protecció Civil als telèfons mòbils de l’àrea de Barcelona. Els enviaments es faran a diferents territoris de la vegueria de Barcelona en les següents hores:

•A les 10 del matí municipis del Vallès Oriental, Maresme, així com Sant Adrià del Besòs, Badalona i Santa Coloma de Gramenet

•A les 11h la ciutat de Barcelona

•A les 12 h els municipis del Vallès Occidental

•A les 13 h els municipis del Baix Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat

Tots els telèfons mòbils intel·ligents que estiguin a la zona, i també tots els d’aquelles persones que hi estiguin de pas per carretera o ferrocarril, rebran l’alerta al mòbil.

Els mitjans gràfics que vulguin fer seguiment del primer enviament, a les 10h del matí, poden posar-se en contacte al correu comunicacio.interior@gencat.cat. L’accés de mitjans a la sala del CECAT, des d’on es farà l’enviament, estarà limitat per qüestions operatives. Es respectarà, per tant, l’ordre d’arribada de les peticions.

A les 11.30h, un cop realitzat l’enviament a la ciutat de Barcelona i es disposi dels primers resultats, es farà una roda de premsa de valoració provisional per part del conseller Joan Ignasi Elena i la directora de Protecció Civil, Marta Cassany. La roda de premsa es farà des de la Sala d’Actes del Departament.


11:30|El conseller Elena i la directora de Protecció Civil fan una roda de premsa de valoració provisional de la prova d'enviament d'alertes de Protecció Civil a mòbils de l'àrea de Barcelona. Departament d'Interior ( c. de la Diputació, 355)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, i la directora de Protecció Civil, Marta Cassany, faran una roda de premsa de valoració provisional de la prova d'enviament d'alertes de Protecció Civil a mòbils de l'àrea de Barcelona.