1. La cerimònia tindrà lloc a les 9.30 hores a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, presidirà, divendres, 15 de setembre, a les 9.30 hores, l’acte de lliurament de diplomes i cloenda de la 36a promoció del Curs de Formació Bàsica per a Policies 2023.

A l'acte, que tindrà lloc a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), també hi assistiran la directora de l'ISPC, Marta Roca Fina, el comissari en cap dels Mossos d'Esquadra, Eduard Sallent, i la comissària en cap de l'Escola de Policia, Cristina Manresa, entre d'altres autoritats i comandaments.

Cobertura informativa: Els mitjans que vulguin assistir-hi hauran d'acreditar-se enviant un correu electrònic a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el seu nom, cognoms, DNI, matrícula del vehicle i mitjà al qual pertanyin abans de les 18 hores de demà dijous.

S'aconsella que els mitjans acreditats arribin amb una antelació mínima de 30 minuts per evitar possibles retards amb l'acreditació. Per les dimensions de l'espai, es recomana als fotògrafs que portin teleobjectiu.

09:30|Lliurament de diplomes de la 36a promoció del Curs de Formació Bàsica per a Policies 2023. Institut de Seguretat Pública de Catalunya (carretera C-17, Barcelona-Ripoll, km 13,5)|Mollet del Vallès (Vallès Oriental)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, presidirà l'acte de lliurament de diplomes i cloenda de la 36a promoció del Curs de Formació Bàsica per a Policies 2023. El delegat de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, també hi anirà.

Cobertura informativa: Els mitjans que vulguin assistir-hi, hauran d'haver-se acreditat prèviament davant del Gabinet de Comunicació d'Interior. S'aconsella arribar a l'ISPC amb una antelació mínima de 30 minuts per evitar possibles retards amb l'acreditació. Per les dimensions de l'espai, es recomana als fotògrafs que portin teleobjectiu.