El Departament d'Igualtat i Feminismes presenta els detalls de la distribució de productes menstruals reutilitzables per a totes les dones de Catalunya

query_builder   18 setembre 2023 16:30

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament d'Igualtat i Feminismes presenta els detalls de la distribució de productes menstruals reutilitzables per a totes les dones de Catalunya

  1. El Departament d’Igualtat i Feminismes i el Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya signaran aquest proper dijous 21 de setembre un conveni de col·laboració per impulsar l’accés universal als productes menstruals reutilitzables.
  2. A les 10:45 hores, la consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, i el president del Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya, Jordi Casas i Sánchez, signaran el conveni a la seu del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona.
  3. A les 11:00 hores, es farà la roda de premsa a l'exterior, a la intersecció dels carrers Girona i Consell de Cent.

El Departament d’Igualtat i Feminismes presentarà aquest dijous 21 de setembre tots els detalls de la distribució de productes menstruals reutilitzables per a totes les dones de Catalunya, una de les mesures estrella del Pla Integral d’Equitat Menstrual i Climateri 2023-2025 aprovat pel Govern el passat set de març.

Per fer realitat l’accés universal a aquests productes amb acompanyament i informació de qualitat per acabar amb els mites, tabús i manca de coneixement sobre la menstruació, el Departament d’Igualtat i Feminismes i el Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya signaran aquest proper dijous 21 de setembre un conveni de col·laboració. L’acció La meva regla, les meves regles no té precedents a nivell internacional i es preveu que pugui arribar potencialment a 1,8 milions de dones, és a dir, a totes les que menstruen. 

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, i el president del Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya, Jordi Casas i Sánchez, signaran l’acord a les 10:45 hores a la sala d’actes del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona (carrer Girona, 64). Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la signatura. 

A les 11 hores, Verge i Casas oferiran una roda de premsa per explicar els detalls de l’acció La meva regla, les meves regles i del conveni signat a l’exterior de l’edifici, en la intersecció dels carrers Girona i Consell de Cent.

Posteriorment, cap a les 11:30  hores, la consellera Verge i el president del Consell de Col·legis Farmacèutics visitaran una farmàcia propera(Espai Farmàcia CB, c/Girona, 72). Els mitjans gràfics podran agafar imatges de recurs. 

Acreditacions: Els mitjans interessats en cobrir tant la roda de premsa com els dos moments d’imatges (prèvies i posteriors)s’han d’acreditar enviant un correu electrònic a comunicacio.igualtat@gencat.cat amb el seu nom, DNI i mitjà que representen.


10:45|La consellera Verge presenta els detalls de la distribució de productes menstruals reutilitzables per a totes les dones de Catalunya . Col·legi de Farmacèutics de Barcelona ( c. Girona, 64)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge Mestre, presentarà els detalls del conveni de col·laboració amb el Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya per impulsar l'accés universal als productes menstruals reutilitzables.