El Govern presenta un conveni de col·laboració amb l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament (OCDE) per afavorir la transició cap a la mobilitat sostenible, en el marc d’unes jornades de treball que se celebraran aquest dimecres 20 de setembre a partir de les 10 h al Palau de Pedralbes de Barcelona.

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, pronunciarà la conferència inaugural a les 10:10 h, titulada "L'enfocament sistèmic de l'OCDE per accelerar la transició cap a sistemes de mobilitat sostenibles". La cloenda, cap a les 10:50 h, anirà a càrrec de la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas i Guix. Després de la presentació, hi haurà una sessió tècnica sobre el pla de treball previst en el conveni.



10:00|Les conselleres Capella i Mas Guix presenten un conveni amb l'OCDE per a la mobilitat sostenible a Catalunya . Palau de Pedralbes ( av. Diagonal, 686)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, i la consellera d'Economia i Hisenda, Natàlia Mas i Guix, presentaran un conveni de col·laboració amb l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament (OCDE) per afavorir la transició cap a la mobilitat sostenible. La presentació es realitzarà en el marc d'unes jornades de treball que se celebraran aquest dimecres al Palau de Pedralbes. La consellera Capella pronunciarà la conferència inaugural titulada L'enfocament sistèmic de l'OCDE per accelerar la transició cap a sistemes de mobilitat sostenibles. La cloenda, cap a les 10:50, anirà a càrrec de la consellera Mas Guix. La delegada del Govern a França, Eva Doya Le Besnerais, assistirà a l'acte.