La consellera Ubasart i González reconeix professionals i entitats per actuacions exemplars en l'àmbit de l'execució penal

query_builder   20 setembre 2023 19:58

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Ubasart i González reconeix professionals i entitats per actuacions exemplars en l'àmbit de l'execució penal

La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, presidirà aquest dijous, 21 de setembre, a les 18 h, el lliurament dels guardons a treballadors i entitats dels centres penitenciaris, de justícia juvenil, d’execució penal a la comunitat i d’atenció a la víctima en reconeixement a bones pràctiques professionals.

Es tracta d’un acte que se celebra cada any amb motiu de la festivitat de la Mercè, patrona de les institucions penitenciàries. L’entrega tindrà lloc a l’Auditori de la Ciutat de la Justícia.

El secretari de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima, Amand Calderó i Montfort, farà el discurs inaugural. Hi assistiran també la directora general d’Execució Penal a la Comunitat i Justícia Juvenil, Gisela Torns Payà; el director general d’Afers Penitenciaris, José M. Montero Gómez, i el director del Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE), David Font i Simon.


Nota: per cobrir informativament aquest acte, cal que us acrediteu enviant un correu a l’adreça premsa.justicia@gencat.cat indicant-hi el nom i cognoms, i el mitjà pel qual treballeu.ACTE:

La consellera Ubasart i González reconeix professionals i entitats per actuacions exemplars en l’àmbit del’execució penal

DIA:

21 de setembre

HORA:

18 h

LLOC:

Auditori de la Ciutat de la Justícia. Gran Via de les Corts Catalanes, 111, 08075 Barcelona.18:00|La consellera Ubasart clou l'acte del lliurament de premis Mercè 2023 - Patrona serveis penitenciaris. Gran Via de les Corts Catalanes, 111 (Ciutat de la Justícia)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Justícia, Drets i Memòria, Gemma Ubasart i González, clourà l'acte de lliurament de premis Mercè 2023 - Patrona serveis penitenciaris.