Salut i Drets Socials faran dimarts una atenció als mitjans per l'inici de la vacunació contra la grip i la COVID-19 a les residències de persones grans

query_builder   22 setembre 2023 16:00

settings_input_antenna Convocatòria

Salut i Drets Socials faran dimarts una atenció als mitjans per l'inici de la vacunació contra la grip i la COVID-19 a les residències de persones grans

  1. Serà a partir de les 13.00 hores a la residència Feixa Llarga Laia González de l’Hospitalet de Llobregat

La secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas Peña, i la directora general de Provisió de Serveis del Departament de Drets Socials, Maria Rosa Pons i Vilarasau, faran dimarts, 26 de setembre, una atenció als mitjans de comunicació a la residència Feixa Llarga Laia González de l’Hospitalet de Llobregat, on es donarà el tret de sortida a l’inici simultani de la vacunació contra la grip i la COVID a les residències de persones grans.

A partir de les 13.00 hores es podran prendre imatges de la vacunació en aquest centre (c. de la Residència, 14) i, seguidament, es farà l'atenció a mitjans. Es prega màxima puntualitat.

Els mitjans de comunicació que vulguin assistir-hi s’hauran d’acreditar, com a màxim, abans del dimarts 26 de setembre, a les 09.00 hores, enviant un correu electrònic a premsa.salut@gencat.cat indicant nom i cognoms, DNI i mitjà de comunicació.

13:00|Salut i Drets Socials faran una atenció als mitjans per l'inici de la vacunació contra la grip i la COVID-19 a les residències de persones grans. Residència Feixa Llarga Laia González ( c. de la Residència, 14)|L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

La secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas Peña, i la directora general de Provisió de Serveis del Departament de Drets Socials, Maria Rosa Pons i Vilarasau, faran una atenció als mitjans de comunicació a la residència Feixa Llarga Laia González de l'Hospitalet de Llobregat, on es donarà el tret de sortida a l'inici simultani de la vacunació contra la grip i la COVID a les residències de persones grans. La directora general de Provisió de Serveis, Rosa Pons Vilarasau, assistirà a l'acte.