El president Aragonès es reuneix aquest diumenge amb la ministra de Cultura de Xile, Carolina Arredondo, abans del concert d'homenatge a Víctor Jara

query_builder   22 setembre 2023 18:02

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès es reuneix aquest diumenge amb la ministra de Cultura de Xile, Carolina Arredondo, abans del concert d'homenatge a Víctor Jara

  1. A les 19.45 el cap de l’Executiu i la consellera Serret compareixeran davant els mitjans de comunicació
  2. A les 22 assistiran a la plaça de la Catedral al concert ‘Mil veus per a Víctor Jara’


El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, es reunirà aquest diumenge 24 de setembre amb la ministra de Cultura, Arts i Patrimoni del Govern de Xile, Carolina Arredondo, al Palau de la Generalitat.

En arribar, a les 20.00 hores, Arredondo signarà el Llibre d’Honor de la Generalitat, i posteriorment, el president i la ministra mantindran una trobada. La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici.

Prèviament, a les 19.00 hores, la ministra Arredondo mantindrà una trobada amb la consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret, i la consellera de Cultura, Natàlia Garriga.

A les 19.45 hores, el president Aragonès i la consellera Serret compareixeran davant els mitjans de comunicació des del córner de la Sala Clavé.

A les 22.00 hores, les dues delegacions encapçalades pel president Aragonès i la ministra Arredondo assistiran al concert ‘Mil veus per a Víctor Jara. Xile i Catalunya: memòria i futur 50 anys després del Cop d’Estat’ que organitzen conjuntament la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona i el Govern de Xile en homenatge al cantautor xilè, que va ser assassinat fa 50 anys per la dictadura de Pinochet.

El concert, que s’emmarca en les Festes de la Mercè, se celebrarà a la plaça de la Catedral i hi participaran diversos artistes xilens i catalans, com Ana Tijoux, McMillaray, Javiera Mena, Rusó Sala, Sílvia Tomàs, La banda de Marina Alcantud i Borja Penalba, i Inti Illimani Histórico Xile.


Nota: Per cobrir informativament la trobada, caldrà disposar del carnet de premsa del Palau de la Generalitat o, bé, el carnet del mitjà acompanyat del DNI. En cas contrari, cal acreditar-se prèviament davant aquest Gabinet de premsa enviant un correu a l'adreça: premsa.president@gencat.cat, indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.Informació bàsica sobre protecció de dades del tractament Control de presència

Responsable del tractament: Direcció de Serveis.

Finalitat: les dades es tracten per controlar els accessos als edificis de les dependències administratives del Departament de la Presidència i dels organismes que en depenen que estiguin dins del model d’accés del Departament de la Presidència i disposar d'informació sobre quines persones es troben físicament a les dependències esmentades, necessària per al control de la seguretat. Emetre i gestionar les acreditacions dels professionals de la comunicació per accedir a les instal·lacions del Departament de la Presidència amb l’objectiu de fer la cobertura informativa de les rodes de premsa i dels actes i esdeveniments que s’hi duguin a terme.

Drets de les persones interessades: podeu sol·licitar l’accés i la rectificació de les vostres dades, així com la supressió o la limitació del tractament quan sigui procedent. Procediment per exercir els vostres drets a la pàgina web del Departament de la Presidència.

Informació addicional

19:45|Reunió amb la ministra de Cultura de Xile i compareixença davant els mitjans de comunicació. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, es reunirà amb la ministra de Cultura, Arts i Patrimoni del Govern de Xile, Carolina Arredondo, al Palau de la Generalitat.

A les 20h, el president i la ministra mantindran una trobada. La reunió serà a porta tancada, però els mitjans gràfics podran prendre imatges a l'inici.

A les 19.45 hores, el president Aragonès i la consellera Serret compareixeran davant els mitjans de comunicació des del córner de la Sala Clavé.

A les 22.00 hores, assistiran al concert 'Mil veus per a Víctor Jara. Xile i Catalunya: memòria i futur 50 anys després del Cop d'Estat'. La consellera de Cultura, Natàlia Garriga i Ibáñez, també hi anirà.

Nota: Per cobrir aquests actes cal disposar de l'acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d'aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà