El delegat del Govern a Tarragona encapçala l'acte de constitució de la plataforma zero pèl·lets

query_builder   25 setembre 2023 12:35

settings_input_antenna Convocatòria

El delegat del Govern a Tarragona encapçala l'acte de constitució de la plataforma zero pèl·lets

  1. La presentació consistirà en la signatura d’un conveni entre tots els agents implicats i, a continuació, els signants faran un parlament
  2. L’acte serà dimecres 27 de setembre, a les 12:30 hores, a la Delegació del Govern a Tarragona


El delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré, encapçalarà el proper dimecres 27 de setembre, a les 12:30 hores, l’acte de constitució de la plataforma zero pèl·lets, que té l’objectiu de lluitar contra les fuites d’aquests petits plàstics, tant al polígon industrial de Tarragona com a les àrees potencialment afectades.

A la presentació, que es farà a la Delegació del Govern a Tarragona, també hi participaran representants de la Diputació de Tarragona, l’Autoritat Portuària de Tarragona, l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), l’Associació espanyola d’Industrials de plàstics (ANAIP), Plastics Europe i de les empreses Dow Chemical Ibérica, Elix Polymers, Ercros, Basell Poliolefinas (Grup Lyondellbasell), Repsol Química, SK Primacor, Transformadora de Etileno i Katoen Natie.

L’acte consistirà en la signatura del conveni entre tots els agents implicats i posteriorment, hi haurà parlaments dels participants.

Els mitjans de comunicació interessats en cobrir la presentació poden confirmar la seva assistència a premsa_tarragona.presidencia@gencat.cat.


12:30|Constitució de la plataforma zero pèl·lets. Delegació del Govern ( c. de Sant Francesc, 3)|Tarragona (Tarragonès)

El delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré, encapçalarà l'acte de constitució de la plataforma zero pèl·lets, que té l'objectiu de lluitar contra les fuites d'aquests petits plàstics, tant al polígon industrial de Tarragona com a les àrees potencialment afectades. Els mitjans de comunicació interessats en cobrir la presentació poden confirmar la seva assistència a premsa_tarragona.presidencia@gencat.cat.