Més de 50 federacions participaran en la Fira de l'Esport Català que organitza Esportcat i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya

query_builder   26 setembre 2023 16:51

settings_input_antenna Convocatòria

Més de 50 federacions participaran en la Fira de l'Esport Català que organitza Esportcat i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya

El pròxim dissabte, 30 de setembre, tindrà lloc al Moll de la Marina (Barcelona) la Fira de l’Esport Català. Organitzat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (Esportcat), aquest esdeveniment és l’espai clau per divulgar l’activitat de les federacions catalanes i donar a conèixer diferents disciplines esportives, promoure els valors associats a l’esport i apropar a la ciutadania els beneficis individuals i col·lectius de la pràctica de l’activitat esportiva.

sge{"name":"2023/09/26/15/18/3f128632-43d9-4c54-82c5-663e4439b43f.jpg","author":"sge","type":"0","location":"0","weight":285621}

La inauguració institucional de la Fira de l’Esport Català tindrà lloc el mateix dissabte a les 10:30h, i anirà a càrrec d’Anna Caula, secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, acompanyada del director del Consell Català de l’Esport, Aleix Villatoro, i Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

Espais d’informació i exhibició per a les federacions esportives catalanes

A partir de les deus del matí i fins les set de la tarda, els visitants podran accedir de manera gratuïta a l’espai de la fira per gaudir d’una variada mostra d'activitats, exhibicions i tallers de la mà de més de 50 federacions esportives catalanes.

En la Fira, se seguiran promovent les modalitats tradicionals i les més urbanes com l’skateboard, parkour, beach voley, etc. A més, l’esdeveniment comptarà amb un ràdio show de Radio Flaixbac en directe al mateix espai. L’emissora s’encarregarà de la dinamització de la Fira.

La Fira de l’Esport Català disposarà de diferents espais i estands, i permetrà als visitants informar-se de les diferents modalitats esportives de les federacions catalanes, observar la pràctica esportiva i, fins i tot, participar en les masterclass proposades.

Les federacions catalanes que participaran en l’esdeveniment són: Activitats Subaquàtiques, Bàdminton, Ball Esportiu, Beisbol i Softbol, Billar, Bitlles i Bowling, Caça, Ciclisme, Orientació, Entitats Excursionistes, Escacs, Esgrima, Espeleologia, Persones amb Discapacitat Intel·lectual-ACELL, Persones amb Discapacitat Física, Gimnàstica, Golf, Handbol, Hockey, Judo, Kick Boxing i Muay Thai, Korfbal, Lluita, Motociclisme, Motonàutica, Natació, Pàdel, Paralítics Cerebrals, Patinatge, Pentatló Modern, Petanca, Pitch and Putt, Rem, Sords, Surf, Taekwondo, Tennis, Tennis Taula, Tir amb Arc, Twirling, Vela i Voleibol.

*Es prega confirmació de l’assistència a l’adreça premsa@ufec.cat.

10:30|Inauguració institucional de la Fira de l'Esport Català. Moll de la Marina ( c. Moll de la Marina, 3)|Barcelona (Barcelonès)

La secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula, acompanyada del director del Consell Català de l'Esport, Aleix Villatoro, participarà en la inauguració institucional de la Fira de l'Esport Català, organitzada per la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC). També hi serà el president de la UFEC, Gerard Esteva.