Amb motiu de la presentació del llibre Vides Minades - 25 anys

Trobada de premsa amb el fotoperiodista Gervasio Sánchez al Palau Robert

query_builder   2 octubre 2023 10:29

settings_input_antenna Convocatòria

Trobada de premsa amb el fotoperiodista Gervasio Sánchez al Palau Robert

Trobada amb els mitjans de comunicació: el dia 4 d’octubre, a les 13h, a la Sala d’actes de Palau Robert, l’autor, Gervasio Sánchez, acompanyat de Sofia Elface Fumo i Manuel Orellana, víctimes de les mines antipersona, atendran els mitjans de comunicació.

Per acreditar-se a aquesta trobada, es demana confirmació d’assistència a Sandra Iglesias (sandra.iglesias@gencat.cat) o Martí Porter (mporter@gencat.cat, tel.637 948 341). Es lliurarà Dossier de premsa als mitjans presents

Dimecres 4 d’octubre es presenta a Barcelona la publicació Vides minades. 25 anys, del reconegut fotoperiodista Gervasio Sánchez. Prèviament s’haurà presentat a Madrid (2 d’octubre) i a Saragossa (3 d’octubre), i posteriorment, a Donostia, Gasteiz, València i Bilbao.

Una exposició amb el mateix nom es pot veure a Saragossa des del proppassat 28 de setembre, i es podrà visitar, del 29 de maig al 25 d’agost de 2024, al Palau Robert.

En paraules del seu autor, “Vides Minades és un projecte inacabable, de la mateixa manera que són infinites les seqüeles que provoquen les mines antipersones. Tracto amb víctimes d’aquesta xacra des de setembre de 1995. El 1997, el 2002 i el 2007 vaig presentar diverses versions d’aquest projecte que recorre la major part de la meva vida professional. Avui torno amb Vides Minades. 25 anys. Potser hi haurà un Vides Minades. 50 anys.”

Nascut a Còrdova l’agost del 1959, Gervasio Sánchez es va llicenciar el 1984 en la branca de Periodisme de la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Des de llavors, ha treballat com a periodista independent per a diversos diaris i revistes, especialitzant-se en conflictes armats. Ha rebut més d’una trentena de premis i guardons de prestigi nacional i internacional, proposat diverses exposicions i publicat desenes de llibres, a banda de cobrir bona part dels conflictes d’arreu del món.