La consellera Garriga participa en la recepció d'homenatge als escriptors sèniors de la literatura catalana

query_builder   16 octubre 2023 13:12

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Garriga participa en la recepció d'homenatge als escriptors sèniors de la literatura catalana

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga Ibáñez, participarà aquest dimecres, 18 d’octubre, en la recepció d’homenatge als escriptors sèniors de la literatura catalana.

La trobada tindrà lloc a les 16.30 hores al Palau Marc, seu del Departament de Cultura, i també hi participarà la directora de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), Izaskun Arretxe. S’emmarca en el programa Sèniors literaris de la ILC, amb el qual es vol posar de relleu l’aportació que han fet escriptors i escriptores que enguany celebren el seu 80è, 85è i 90è aniversari, amb la seva obra, al patrimoni tangible i intangible de la cultura catalana.

Posteriorment, a les 18.30 hores, hi haurà un segon acte al Saló del Vigatà al Palau Moja (Carrer de la Portaferrisa, 1), on se celebrarà un homenatge organitzat per l'Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) amb suport de la ILC, que porta de nom 'Lletres i Memòria: nova etapa', i que celebra l'entrada de 30 noves autories sèniors a Memoro, el banc de memòria en línia. L’acte comptarà amb les intervencions de Maria Barbal i Miquel Desclot. Per assistir a aquest acte cal inscripció prèvia a aelc@escriptors.cat.

16:30|La consellera Garriga participa en la recepció als escriptors sèniors de la literatura catalana. Palau Marc, seu del Departament de Cultura ( La Rambla, 8) |Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga Ibáñez, participarà en la recepció d'homenatge als escriptors sèniors de la literatura catalana.