Debat a la totalitat de la secció pressupostària de Presidència i del departament d'Economia i Finances

query_builder   16 novembre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

Debat a la totalitat de la secció pressupostària de Presidència i del departament d'Economia i Finances

El conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, presentarà el debat a la totalitat de la secció pressupostària de Presidència i del departament d'Economia i Finances.
El proper dilluns 19 de novembre a les 11.30 hores, el conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, presentarà el debat a la totalitat de la secció pressupostària de Presidència i del departament d'Economia i Finances. Aquest és el primer dels debats que tindran lloc la propera setmana davant les comissions legislatives per debatre les seccions pressupostàries dels diferents departaments, incloses en el Projecte de Llei de pressupostos de la Generalitat per al 2007. D'acord amb el nou Reglament del Parlament, el debat a la totalitat de cada conselleria ja no es farà al Ple, com s'havia fet des de l'any 1980, sinó que es durà a terme en comissió, i amb la intervenció del conseller corresponent.

11:30|.Parlament de Catalunya. Sala de Grups (Parc de la Ciutadella)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, presentarà el debat a la totalitat de la secció pressupostària de Presidència i del Departament d'Economia i Finances.