Les conselleres Vilagrà i Mas Guix es reuneixen demà amb CCOO, UGT, Foment del Treball Nacional i Pimec

query_builder   17 octubre 2023 15:15

settings_input_antenna Convocatòria

Les conselleres Vilagrà i Mas Guix es reuneixen demà amb CCOO, UGT, Foment del Treball Nacional i Pimec

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, i la consellera d'Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix, es reuniran demà amb CCOO, UGT, Foment del Treball Nacional i Pimec per analitzar la situació econòmica i social del país. La trobada serà a les 9 h a la Sala Gàrgoles del Palau de la Generalitat.

Hi haurà mut tot just abans de començar la reunió perquè els mitjans puguin enregistrar imatges. En acabar, a les 10 h, la consellera Vilagrà atendrà els mitjans de comunicació.

NOTA: Per enregistrar imatges al mut de l'inici i per cobrir la roda de premsa posterior, cal disposar de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça comunicaciogovern.presidencia@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

09:00|Les conselleres Vilagrà i Mas Guix es reuneixen amb CCOO, UGT, Foment i Pimec. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever)|Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, i la consellera d'Economia i Hisenda, Natàlia Mas Guix, es reuniran demà amb CCOO, UGT, Foment del Treball Nacional i Pimec per analitzar la situació econòmica i social del país. En acabar, a les 10 h, la consellera Vilagrà atendrà els mitjans.