La consellera Vilagrà clou la 22a Fira Municipàlia

query_builder   18 octubre 2023 16:46

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Vilagrà clou la 22a Fira Municipàlia

  1. La consellera de la Presidència participarà, a partir de les 13 h, en l’acte de cloenda de la 22a Fira Municipàlia


La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà i Pons, participarà, a partir de les 13 h, en l’acte de cloenda de la 22a Fira Municipàlia.

Prèviament, la consellera Vilagrà visitarà els estands d’empreses referents en els àmbits del medi ambient i la sostenibilitat o d’institucions i ens locals com la Federació de Municipis de Catalunya, la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Lleida o l’Associació Catalana de Municipis.

Fira Municipàlia

La 22a Fira Municipàlia de Lleida és un punt de trobada per a conèixer les propostes més innovadores i eficients en l’àmbit dels serveis municipals i la sostenibilitat. La Fira, pretén impulsar la transformació dels municipis perquè siguin eficients, intel·ligents, segurs, sostenibles i humans per tal de millorar la qualitat de vida de la ciutadania.

En l’edició d’aquest 2023, que ha comptat amb un total de 351 expositors, els visitants han pogut conèixer les darreres novetats en matèries com la mobilitat elèctrica, la gestió de la recollida selectiva de residus o la gestió de l'aigua.


Informació bàsica sobre protecció de dades del tractament Acreditació de professionals de comunicació

Responsable del tractament: Direcció de Serveis.

Finalitat: les dades es tracten per controlar els accessos als edificis de les dependències administratives del Departament de la Presidència i dels organismes que en depenen que estiguin dins del model d’accés del Departament de la Presidència i disposar d'informació sobre quines persones es troben físicament a les dependències esmentades, necessària per al control de la seguretat. Emetre i gestionar les acreditacions dels professionals de la comunicació per accedir a les instal·lacions del Departament de la Presidència amb l’objectiu de fer la cobertura informativa de les rodes de premsa i dels actes i esdeveniments que s’hi duguin a terme.

Drets de les persones interessades: podeu sol·licitar l’accés i la rectificació de les vostres dades, així com la supressió o la limitació del tractament quan sigui procedent. Procediment per exercir els vostres drets a la pàgina web del Departament de la Presidència.

Informació addicional

13:00|La consellera Vilagrà participa en l'acte de cloenda de la 22a Fira Municipàlia. Fira Municipàlia (av. President Josep Tarradellas)|Lleida (Segrià)

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà i Pons, participarà en l'acte de cloenda de la 22a Fira Municipàlia. L'acompanyarà la delegada del Govern a Lleida, Montse Bergés.