19 d'octubre del 2023, a les 16 hores, a la sala de premsa de les Corts (Travessera de les Corts, 319- 321)

Els detinguts vinculats al supremacisme blanc i nacionalsocialisme passen avui a disposició judicial

query_builder   19 octubre 2023 12:33

settings_input_antenna Convocatòria

Els detinguts vinculats al supremacisme blanc i nacionalsocialisme passen avui a disposició judicial

Els Mossos d’Esquadra de la Comissaria General d’Informació, en un equip conjunt d’investigació amb la Policia Nacional, van desmantellar dimarts una passat una organització criminal vinculada al supremacisme blanc i al nacionalsocialisme anomenada Combat 18. El balanç de l’operatiu ha estat de 16 persones detingudes i la intervenció de nombrós material de simbologia neonazi, llibres i manuals, així com armes blanques i prohibides i intervenció de dispositius tecnològics per a ser analitzats.

L’intendent David Sánchez, sotscap de la Comissaria General d’Informació, atendrà als mitjans de comunicació aquesta tarda a les 16 hores, per explicar l’abast de la investigació, així com les darreres operacions que s’han fet en l’àmbit del supremacisme blanc i el treball que realitzen el Mossos d’Esquadra en l’àmbit de la prevenció dels extremismes violents de base ultradretana.

Els mitjans interessats s’han d’acreditar necessàriament abans de la roda de premsa mitjançant un correu electrònic a comunicacio.mossos@gencat.cat. Al correu hi hauran de constar les dades següents:

  1. Nom i cognoms
  2. DNI
  3. Mitjà de comunicació


Dia: 19 d’octubre de 2023

Hora: 16 hores


Lloc: Comissaria de les Corts, Travessera de les Corts, 319-321


Àrea de Comunicació,

Barcelona, 19 de Octubre de 2023