El president Aragonès rebrà demà els delegats del Govern a l'exterior, els directors de l'oficina d'Acció i de l'Institut Ramon Llull

query_builder   23 octubre 2023 17:50

settings_input_antenna Convocatòria

El president Aragonès rebrà demà els delegats del Govern a l'exterior, els directors de l'oficina d'Acció i de l'Institut Ramon Llull

  1. El cap de l’Executiu farà un parlament en el marc de la trobada dels representants de la Generalitat a l’exterior que fan de manera bianual a Barcelona

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, rebrà demà, dimarts 24 d’octubre, els delegats i delegades del Govern a l’exterior, els directors i directores de les oficines d’Acció i de l’Institut Ramon Llull, que són a Barcelona per participar en la trobada bianual per coordinar l’acció exterior del Govern.

La recepció tindrà lloc al Palau de la Generalitat a les 18 hores i hi haurà un parlament del president.

En la trobada també hi participaran el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, la consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret, i la de Cultura, Natàlia Garriga.

Dos cops l’any, els delegats i delegades del Govern a l’exterior es reuneixen a Barcelona per coordinar l’acció exterior, compartir bones pràctiques i rebre sessions formatives, i en aquesta ocasió també hi participaran els directors i directores de les oficines d’Acció i de l’Institut Ramon Llull arreu del món.

Actualment el Govern de la Generalitat té més delegacions a l’exterior que mai. En total, té 21 delegacions que cobreixen 72 països del món. A més, hi ha 40 oficines d’Acció i 4 de l’Institut Ramon Llull.

Nota: Els mitjans que vulguin cobrir l'acte cal que disposin de l’acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d’aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s’hi desenvolupa.

Informació bàsica sobre protecció de dades del tractament

Control de presència

Responsable del tractament: Direcció de Serveis.

Finalitat: les dades es tracten per controlar els accessos als edificis de les dependències administratives del Departament de la Presidència i dels organismes que en depenen que estiguin dins del model d’accés del Departament de la Presidència i disposar d'informació sobre quines persones es troben físicament a les dependències esmentades, necessària per al control de la seguretat. Emetre i gestionar les acreditacions dels professionals de la comunicació per accedir a les instal·lacions del Departament de la Presidència amb l’objectiu de fer la cobertura informativa de les rodes de premsa i dels actes i esdeveniments que s’hi duguin a terme.

Drets de les persones interessades: podeu sol·licitar l’accés i la rectificació de les vostres dades, així com la supressió o la limitació del tractament quan sigui procedent. Procediment per exercir els vostres drets a la pàgina web del Departament de la Presidència.

18:00|Trobada amb els delegats del Govern a l'exterior, els directors de l'oficina d'Acció i de l'Institut Ramon Llull. Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Sever) |Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, rebrà els delegats i delegades del Govern a l'exterior, els directors i directores de les oficines d'Acció i de l'Institut Ramon Llull, que són a Barcelona per participar en la trobada bianual per coordinar l'acció exterior del Govern. L'acompanyarà la consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, i el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió.

Nota: Per cobrir els actes a Palau cal disposar de l'acreditació de Palau o bé del carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas de no disposar de cap d'aquests documents, caldrà enviar un correu electrònic a premsa.president@gencat.catindicant nom, cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa i tasca que s'hi desenvolupa.

Informació sobre la política de protecció de dades