1. El titular d’Empresa i Treball ho anunciarà a les 11:30h durant una visita a l’acte central de la Setmana de la Internacionalització d’ACCIÓ al World Trade Center de Barcelona

Demà dimecres 25 d’octubre, el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, acompanyat del secretari d’Empresa i Competitivitat i conseller delegat d’ACCIÓ, Albert Castellanos i Maduell, farà públiques les previsions del Govern en relació a l’evolució de les exportacions aquest 2023. Torrent les donarà a conèixer a les 11:30h en el marc d’una visita a l’acte central de la Setmana de la Internacionalització d’ACCIÓ, que tindrà lloc al World Trade Center de Barcelona. El conseller exposarà també els detalls d'un nou ajut de suport a la internacionalització de les empreses.

L’atenció als mitjans de comunicació tindrà lloc a la Sala Àgora del WTC (entrada a mà dreta del WTC, accés a la sala darrere de l’hotel Eurostars Grand Marina), on s’estarà desenvolupant un speed meeting entre empreses catalanes que busquen talent per impulsar les seves exportacions i joves professionals formats en l’àmbit del comerç internacional. De fet, els mitjans que ho desitgin poden assistir a tota la jornada, que comptarà, entre d’altres, amb les responsables d’internacionalització de Grífols, Ferrer i Frit Ravich. Pots consultar tot el programa en aquest enllaç.

11:30|El conseller Torrent fa públiques les previsions d'exportacions del Govern per aquest 2023. WTC . Sala Àgora - Entrada darrere de l'hotel Eurostars Grand Marina- (Moll de Barcelona, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, farà públiques les previsions d'exportacions del Govern per aquest 2023.