El conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort i Subiranas, presidirà aquest divendres a Amposta els actes de celebració dels 40 anys de la creació del Parc Natural del Delta de l'Ebre. Acompanyaran al conseller, el director del Parc Natural, Francesc Vidal, i l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs.

L’acte central es celebrarà a l’Auditori d’Amposta. Els mitjans de comunicació disposaran de rac de premsa per seguir els parlaments.

El Parc Natural del Delta de l’Ebre és la zona humida més important del país i constitueix un espai natural únic on conviuen més de 760 espècies de flora, més de 350 d’ocells, 21 espècies de mamífers i un centenar d’espècies de peixos, entre altres.


12:30|El conseller Mascort presideix els actes de celebració dels 40 anys del Parc Natural del Delta de l'Ebre. Auditori Municipal d'Amposta (c. Sebastià Juan Arbó)|Amposta (Montsià)

El conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort, presidirà els actes de celebració dels 40 anys de la creació del Parc Natural del Delta de l'Ebre.