Presentació d'Arxius 2030. Pla d'Arxius i gestió documental de Catalunya

query_builder   30 octubre 2023 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació d'Arxius 2030. Pla d'Arxius i gestió documental de Catalunya

Divendres 3 de novembre, a les 11 hores, tindrà lloc una trobada de treball amb mitjans de comunicació per presentar “Arxius 2030. Pla d’Arxius i gestió documental de Catalunya”, l’estratègia que defineix i sistematitza la política global dels arxius de Catalunya. El Pla contempla un conjunt de mesures estructurals, polítiques, jurídiques i econòmiques que cal dur a terme per a la modernització global del Sistema d’Arxius de Catalunya, els seus òrgans, els recursos humans, els instruments i els equipaments, tant físics com tecnològics.

El procés d’elaboració s’ha realitzat mitjançant un procés participatiu i obert a experts i professionals, institucions i associacions de l’àmbit dels arxius i la gestió dels documents, tant en el sector públic com en el sector privat.

La trobada tindrà lloc al Palau Moja de Barcelona i anirà a càrrec de la directora general de Patrimoni Cultural, Sònia Hernández, i del subdirector d’Arxius i gestió documental, Joaquim Borràs.

A les 13 hores del mateix dia, al Palau de Pedralbes de Barcelona, tindrà lloc l’acte de presentació del Pla al sector professional de l’arxivística que ha participat en la seva elaboració. Comptarà amb la participació de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga; de la directora general del Patrimoni Cultural, Sònia Hernández; del subdirector d’Arxius i Gestió documental, Joaquim Borràs, i del president de l’Associació professionals de l’Arxivística i la Gestió de Documents de Catalunya, Francesc Giménez.


11:00|Presentació d''Arxius 2030. Pla d'Arxius i gestió documental de Catalunya'. Palau Moja ( c. Portaferrissa, 1)|Barcelona (Barcelonès)

La directora general de Patrimoni Cultural, Sònia Hernández, i el subdirector d'Arxius i gestió documental, Joaquim Borràs, presentaran Arxius 2030. Pla d'Arxius i gestió documental de Catalunya, l'estratègia que defineix i sistematitza la política global dels arxius de Catalunya.